REGION

Drugarice Jelene Marjanović uskoro će otkriti istinu o njenom braku sa Zoranom

Telegraf.rs

4.11.2017

Drugarice nastradale srbijanske pjevačice Jelene Marjanović (33) uskoro bi trebalo da budu saslušane u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge.

Prema riječima izvora portala Telegraf.rs, prijateljice izmasakrirane pjevačice "Granda" otkrit će pravu istinu - da Zoran i Jelena nisu živjeli u skladnom braku i da su se često svađali.

- Jelena je bila veoma bliska sa dvije drugarice. Njima se ispovijedala i pričala o svim problemima koje je imala u kući Marjanovića u Borči. Očekuje se da će te djevojke objasniti u kakvim odnosima je pjevačica bila sa suprugom Zoranom, ali i sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom i djeverom Milošem - priča sagovornik ovog lista.

Nakon što je tijelo Jelene Marjanović 3. aprila 2016. pronađeno u kanalu na nasipu u Borči, Zoran je uporno tvrdio da su supruga i on živjeli u harmoniji i da se nisu razdvajali jedno od drugog.

Međutim, istina je ubrzo izašla na vidjelo i otkriveno je da Jelena u tom braku nije bila nimalo sretna, pa da je planirala i da se razvede.

- Pjevačicine prijateljice ranije su pričale o Jeleninom i Zoranovom zajedničkom životu. One su rekle da je Marjanović bio bolesno ljubomoran zbog čega se nije odvajao od supruge, pa ju je pratio i na nastupima - kaže izvor.

Kako dodaje, jedna drugarica ispričala je i da su se Zoran i Jelena žestoko posvađali samo mjesec dana prije zločina, kad je pjevačica čak i napustila kuću Marjanovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.