VEČERAS U BKC-U

Beskompromisna komedija nasmijala publiku u Sarajevu

U njegovim nastupima nema psovki, političkih tema, muško-ženskih odnosa, viceva, jeftinih metafora, pjevanja, igranja i trošenja vremena

Gicić: Izveo svoj regionalni hit šou - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
L. S. R.

20.5.2024

Glumac i senarista iz Novog Pazara Semir Gicić je nakon Bijeljine, Banje luke i u Sarajevu izveo svoj regionalni hit šou "Beskompromisni stand up“.

Nakon četiri izvođenja ove predstave u Domu mladih, on je najavio da je ovo njeno posljednje izvođenje, a da publiku uskoro očekuje nova predstava.

Tema ove monokomedije su "Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovjek svakodnevno živi.

U njegovim nastupima nema psovki, političkih tema, muško-ženskih odnosa, viceva, jeftinih metafora, pjevanja, igranja i trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.

Monokomedija pod nazivom “Beskompromisni stand up” je do sada izvedena više od 500 puta, širom Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Semir je autor popularnih predstava: "Pazi s kime spavaš", “Ljubavne igrarije”, “Čekajući ministra”, “Imamo dojavu”, “Pinokio za odrasle”...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.