TRAGEDIJA U VOJVODINI

Majka djevojčica povrijeđenih u stravičnom udesu kod Bačkog Petrovca podlegla povredama

Tri djevojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina zadobile teške tjelesne povrede

Porodica bila u smrskanom automobilu. NS Uživo

B. C. / Telegraf

prije 2 dana

Poslije teške saobraćajne nesreće koja se danas dogodila kod Bačkog Petrovca, povredama je podlegla majka povrijeđenih djevojčica J.S.. Poslije udesa prevezena je na Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodina, gdje je nažalost preminula usljed zadobijenih povreda.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine su dovezena kolima HMP nakon povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi dva pacijenta. Pacijent J. Ž. (36), primljen je sa teškim tjelesnim politraumatskim povredama, nakon kompletne dijagnostike i ljekarske pomoći zadržan je na bolničkom lečenju. Pacijent J. S. (38) primljena je sa teškim tjelesnim povredama, ali je uprkos naporima ljekara preminula u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodina - saopšteno je iz UKCV.

Teška saobraćajna nesrećas dogodila se na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a među povrijeđenima su i djeca koja su se nalazila na zadnjem sjedištu automobila Fiat Multipla. Tri djevojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina, odmah nakon nesreće prevezeno je u Dječiju bolnicu. Dvoje djece imaju teške tjelesne povrede, a kako Telegraf saznaje one nisu u životnoj opasnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.