INTERVENIRALA POLICIJA

Uhapšeni osumnjičeni za pokušaj iznude i krađu vozila u Nikšiću

Maloljetnici krali bicikle i trotinete

Policija uhapsila kradljivce. Facebook

B. C.

6.7.2024

Nikšićka policija uhapsila je D.S. (38) iz te opštine, koji se sumnjiči za pokušaj iznude.

-Naime, sumnja se da je D.S. krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio na način što je, upućujući mu prijetnje po život i tijelo, od oštećenog koji je zaposlen u jednom osiguravajućem društvu, pokušao da iznudi novac u iznosu od 10.000 eura. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem je nalogu D.S. lišen slobode", saopštila je Uprava policije.

Osim toga, nikšićka policija procesuirala je K.A. (19) zbog sumnje da je počinio krađu. On je, kako se sumnja, ukrao vozilo sa jednog parkinga u Nikšiću.

- Preduzetim mjerama i radnjama policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, pronašli navedeno vozilo i identifikovali lice koje je otuđilo vozilo, o čemu je upoznat dežurni državni tužilac u Nikšiću po čijem je nalogu K.A. lišen slobode- navodi se u saopštenju.

Takođe, nikšićka policija je rasvijetlila još šest krađa na teritoriji te opštine.

- Identifikovana su izvršioci - maloljetna lica koja su koristila nepažnju vlasnika, pa na taj način otuđivali bicikla, trotinete, razne predmete, novac i mobilne uređaje iz vozila i kuća na teritoriji opštine Nikšić- zaključuje policija.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.