SUKOB SE NASTAVLJA

Mia Karamehić-Abazović uzvratila Zahiragiću: Opet je uspio da "promaši fudbal" i s impotencijom, kupite mu rječnik!

"Nakon što nije znao značenje riječi junoša (mislio je da se radi o junetu), pa onda pomiješa Indijance i Indijce, uspio je opet da promaši"

Mia Karamehić-Abazović i Haris Zahiragić. Avaza

T. Š.

prije 4 sata 36 minuta

Mia Karamehić-Abazović ponovo se oglasila na X-u nakon što je zastupnik SDA u Skupštini KS Haris Zahiragić odgovorio na njen komentar poručivši između ostalog da je ona "zadnja osoba kojoj dokazivao svoju potenciju".

- Nakon što nije znao značenje riječi junoša (mislio je da se radi o junetu), pa onda pomiješa Indijance i Indijce, uspio je i da "promaši fudbal" i s impotencijom (a čak sam mu u komentaru ostavila rječničku definiciju). Kolege iz SDA kupite mu rječnik!

Podsjetimo, Karamehić-Abazović na svom X profilu prozvala je Zahirgaića nakon njegovog nastupa na N1 i burne rasprave s voditeljicom Sunčicom Lukić.

- Bahati, osioni primitivac i siledžija kojem mjesto nije u politici. Ovakva agresivnost nije znak snage kako se tješe horde SDA botova (i poneki nekada crveni novinar) već impotencije i nesposobnosti da pruži koherentan odgovor na pitanje - napisala je Karamehić-Abazović.

Nakon toga, Zahiragić joj je odgovorio na istoj mreži riječima.

-  Vaš komentar smatram politički nekorektim i nepristojnim. Ovo je čisti seksizam, a degutantno je da se bilo čija (im)potencija uvodi u politički diskurs. To je to ispod nivoa, čak i za NIP. Naravno, zadnja ste osoba kojoj bih imao potrebu dokazivati bilo kakvu potenciju.

Također, iako ste često veoma agresivni u javnim istupima, nisam sebi nikada dao za pravo da nagađam, barem ne javno, čega je to nedostatak.

Kulture, pristojnosti ili čega već... - napisao je Zahiragić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.