POTPREDSJEDNIK SDA

Zahiragić odgovorio Karamehić-Abazović: Zadnja ste osoba kojoj bih dokazivao potenciju

Iako ste često veoma agresivni u javnim istupima, nisam sebi nikada dao za pravo da nagađam čega je to nedostatak - poručio je Zahiragić

Haris Zahiragić i Mia Karamehić-Abazović. Avaz

T. Š.

prije 3 sata 41 minutu

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić odgovorio je zastupnici NiP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miji Karamehić-Abazović nakon što ga je nazvala "političkim siledžijom" čija je agresivnost dokaz "impotencije".

- Vaš komentar smatram politički nekorektim i nepristojnim. Ovo je čisti seksizam, a degutantno je da se bilo čija (im)potencija uvodi u politički diskurs. To je to ispod nivoa, čak i za NIP. Naravno, zadnja ste osoba kojoj bih imao potrebu dokazivati bilo kakvu potenciju.

Također, iako ste često veoma agresivni u javnim istupima, nisam sebi nikada dao za pravo da nagađam, barem ne javno, čega je to nedostatak.

Kulture, pristojnosti ili čega već...

Neću ni ovaj put.

P.S. Zahvalite se Avazu i naslovu na odgovoru, nisam ranije vidio Vaš komentar - napisao je Zahiragić.

Podsjetimo, Karamehić-Abazović na svom X profilu prozvala je Zahirgaića nakon njegovog nastupa na N1 i burne rasprave s voditeljicom Sunčicom Lukić.

- Bahati, osioni primitivac i siledžija kojem mjesto nije u politici. Ovakva agresivnost nije znak snage kako se tješe horde SDA botova (i poneki nekada crveni novinar) već impotencije i nesposobnosti da pruži koherentan odgovor na pitanje - napisala je Karamehić-Abazović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.