NESTAO 9. SEPTEMBRA

Akcija još bez uspjeha: U potrazi za Goraždaninom Denisom Mašićem korišteni psi i dronovi

Iz MUP-a BPK Goražde apeliraju na sve koji imaju bilo kakve informacije o sudbini nestalog mladića da se obrate policiji ili pozovu 122

Još traje potraga za Denisom Mašićem. Avaz

Alen Bajramovic

prije 2 sata 34 minute

Danima već traje potraga za Denisom Mašićem, Goraždaninom čiji je nestanak MUP-u BPK Goražde prijavljen 13. septembra. U fokusu su korito i obale rijeke Drine, jer je 24-godišnjak posljednji put i viđen u blizini Mujković Polja, naselja uzvodno od centra grada.

Pripadnici Uprave policije i Jedinice za podršku MUP-a BPK Goražde do sada su nekoliko puta pretražili obale Drine nizvodno od mjesta nestanka, prostor riječne ade kod mosta u Baćcima, a jučer su lokacije na kojima visina vodostaja to zahtjeva pretražilil i ronioci Tima za spašavanje na vodi i pod vodom Civilne zaštite RS iz Foče. U potrazi su sa čamcima sudjelovali i građani, pripadnici Federalne uprave civilne zaštite sa potražnim psima, a angažirani su i dronovi sa termovizijskim kamerama.

Od prijave nestanka iz MUP-a BPK Goražde apeliraju na sve koji imaju bilo kakve informacije o sudbini nestalog mladića da se obrate policiji ili pozovu 122.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.