GRADONAČELNIK BANJE LUKE

Stanivuković odgovorio Dodiku: Prošla su ta vremena Milorade…

Vaš problem je i što nemate srama, pa pričate o kriminalu i korupciji, o kojoj u SNSD ima materijala za romane i eseje

Dodik i Stanivuković: Prepucavanje na mrežama. Dejan Rakita / Pixsell

E. Ć.

prije 2 dana

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković odgovorio je predsjedniku RS Miloradu Dodiku.

- Vidim da su Miloradu Dodiku trebala čitava dva dana da izmisli još jednu laž i sve svoje prijetnje, po ko zna koji put, nazove šalom. 

Što se tiče kuće Milanovića, Milorade, svi propisi su ispoštovani i projekat je završen. Predlažem da u nju uselite Agenciju za lijekove, Upravu za indirektno oporezivanje, ili bilo koju nadležnost koju ste lažno obećali vratiti RS. Vašeg kandidata lutka nema potrebe uvlačiti u blato - rekao je Stanivuković.

Stanivuković se dotaknuo i saradnje koju je Dodik spomenuo.

- Ja nisam sarađivao sa Vama nego sa ustanovama i institucijama RS, na šta sam uvijek spreman. To što Vi sebe smatrate RS to je Vaš lični problem. Vaš problem je i što nemate srama, pa pričate o kriminalu i korupciji, o kojoj u SNSD ima materijala za romane i eseje, jer ste u tome neprikosnoveni. Neprikosnoveni ste i u manipulacijama.

Cijela Banja Luka dobro zna da je za zaustavljanje kartica prijateljstva, neradne nedjelje i kružnih tokova kriva jedino vaša osvetnička i destruktivna politika. Koliko daleko idete, pokazuje i to da ste obustavili uplate za izgradnju Centralnog spomen-obilježja. I tu obmanjujete narod, a znate da je Grad učestvovao sa zemljištem vrijednim deset miliona, i novcem od 3,4 miliona KM, dok je Vlada dala 2,8 miliona KM.

Vidim da su Vam se dopala naša djela, posebno novi spomenici pa ste i Vi obećali spomenik, ali ni Vi ne znate kome, jer teško je sad zapamtiti šta sve niste uradili 30 godina. Ne brinite, sve što vi niste ni počeli, mi ćemo završiti. Na Vaše lične kvalifikacije prema meni se neću osvrtati, jer to je Vaša politika, ne moja. Nakon svega, vjerujte da nema osobe koja vjeruje da uz prevaru kakva je SNSD može da ide pristojna i kulturna Banja Luka. Prošla su ta vremena Milorade, Vaše šale više nisu smiješne - poručio je Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.