IMA PJEGICE I SMEĐU KOSU

Nestala 16-godišnjakinja u Zenici, porodica i policija mole za pomoć

Ukoliko prepoznate djevojčicu, porodica i policija mole da to prijavite majci Aldijana Džanić ili obližnjoj policijskoj stanici

Šesnaestogodišnja Ena S. Facebook

El. T.

31.7.2024

Šesnaestogodišnja Ena S. iz Zenice nestala je u utorak oko 20 sati, a policija je jutros primila prijavu i angažovala službenike u potragu za njom.

Enina majka Aldijana je na Facebooku objavila status u kojem je navela da je njena 16-godišnja kćerka nestala sinoć oko 20 sati te da joj je ugašen i mobilni telefon zbog čega ne mogu ostvariti nikakav kontakt.

- Ima pjegice, dugu smeđu kosu. Imala je smeđu majicu kratkih rukava, biciklističke sivo-crne s bijelim. Vitka je, visoka 165 cm - objavila je na svom statusu.

Glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić potvrdila je prijavu nestanka djevojčice.

- Danas, u 11 sati, u dežurnog službi Policijske stanice Crkvice je od strane porodice prijavljeno udaljavanje od kuće malodobne S. E. Nakon zaprimljene prijave, od strane policijskih službenika se poduzimaju radnje na pronalasku lica - kazala je Alić.

Ukoliko prepoznate djevojčicu, porodica i policija mole da to prijavite majci Aldijana Džanić ili obližnjoj policijskoj stanici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.