NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: SIPA radi punom parom

Donosimo vam i kompletan izvještaj sa 458. skokova sa Starog mosta u Mostaru na kojima je Vedad Dedić izveo najbolju lastu

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

29.7.2024

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: SIPA radi punom parom.

Za "Avaz“ je govorio direktor Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Darko Ćulum. Iako se u posljednjih nekoliko dana u javnosti spekulira da je SIPA obezglavljena, jer je Ćulumu istekao mandat, a njegov zamjenik Zoran Galić nalazi se u bjekstvu, prvi čovjek ove policijske agencije takve navode demantira.

Donosimo vam i kompletan izvještaj sa 458. skokova sa Starog mosta u Mostaru na kojima je Vedad Dedić izveo najbolju lastu.

Tužilaštvo i Ministarstvo unutrašnih poslova Tuzlanskog kantona polako slažu mozaik i sklapaju kockice oko tendera u vezi s nabavkom aparata za zračenje na UKC Tuzla u postupku liječenja onkoloških pacijenata, na koji se čeka više od godinu.

Saznajte koja su nova otkrića vezana za ovu aferu koja opravdavaju sumnje da je tender štiman te je li Denijal Tulumović, donedavni direktora UKC-a Tuzla slao poruke ponuđačima.

Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, obratio se jučer na konferenciji za novinare, gdje je prezentirao sporazume sa Srbijom i Hrvatskom iz 2011. godine o, kako je to nazvao, “isporučenom suverenitetu”.

Potvrđena je optužnica protiv Andree Kajganić i njenog ljubavnika. Donosimo vam detalje ubistva Saše Kulišića.

U jeku ljetne sezone, mnoga omiljena TV lica uživaju u godišnjim odmorima. Evo gdje sve se odmaraju omiljene bh. voditeljice uz so na koži i pijeskom pod stopalima.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.