VIŠEDNEVNA POSJETA

Patrijarh Porfirije stigao u Doboj, dočekao ga i Dodik

Između ostalih dočekali su ga i predsjednica RS Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović i premijer RS Radovan Višković

Dodik dočekao patrijarha. Srna

Ad. A. / Srna

18.8.2021

Patrijarh SPC Porfirije stigao je u Doboj i u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla počela je doksologija, odnosno oblik molitve u pravoslavnoj liturgiji.

Patrijarha su dočekali brojni građani Doboja, kao i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsjednica RS Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović, premijer RS Radovan Višković, gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, kao i poznati iz javnog, političkog i društvenog života BiH.


Održat će niz sastanaka. Srna

Porfirije će se sastati večeras u Doboju sa liderima političkih stranaka iz RS.

Sastanak će biti održan u Vladičanskom domu u dobojskom naselju Bare, sa početkom u 19.30 sati.


Bit će organizirana i litija. Srna

Sutra u 9 sati bit će služena liturgija u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla, a mediji će liturgiju moći da prate sa unutrašnjeg balkona hrama.

Od 11 sati bit će organizovana litija od Hrama Svetih apostola Petra i Pavla do zgrade Gradske uprave, ulicama Stefana Prvovjenčanog, Kralja Aleksandra, Nemanjina, Kneza Lazara i dolazak u Hilandarsku, koju mediji bez ograničenja mogu da prate.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.