DANAŠNJI DNEVNI AVAZ

Rektor očekuje provjeru diplome

Za "Avaz" ekskluzivno iz Australije govori Dennis Savić, mladić bh. korijena, koji iza sebe ugledni brend motocikala “Savic Motorcycles”

Piše: Avaz.ba

25.5.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Rektor očekuje provjeru diplome.

Za "Avaz" ekskluzivno iz Australije govori Dennis Savić, mladić bh. korijena, koji iza sebe ugledni brend motocikala “Savic Motorcycles”.

„Avaz“ u posjedu dokumentacije iz Zetre od 12. maja: Bakirova rodbina i general vakcinisali se prekoreda.

Saznajemo da je među svjedocima i Ljubo Seferović u slučaju "Dženan Memić", koji je u Kantonalnom sudu Sarajevo oslobođen optužbi da je kombijem u Velikoj aleji 8. februara 2016. godine udario Alisu Mutap i Dženana Memića, koji je naknadno preminuo u KCUS-u.

Komentar dana napisala je Ema Maslo: Građani prvog reda.

ISTRAGE - Potvrđeno pisanje „Avaza“, Tužilaštvo dobilo dokumente: Zavod PIO dao podatke, Osmica morao u penziju prije četiri mjeseca.

Rektor UNSA-e pozvao inspekciju da reagira: Rifat Škrijelj očekuje da se provjeri Sebijina diploma.

NAJAVE - Parlamentarci sutra odlučuju o zabrani pušenja u FBiH: Dr. Mirsad Kacila ističe da smo jedini u Evropi bez ovakvog zakona.

Ličnost dana je Burak Jilmaz: Veteran skinuo PSG s trona.

Na stranama Globusa čitajte sve o međunarodnom skandalu, odnosno presretanju „Ryanaira“ u Minsku: U avionu bili i agenti KGB-a. Donosimo i mnoge druge zanimljive vijesti iz svijeta.

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić boravio u BiH: Ekonomska saradnja mora biti prioritet.

Čitajte i sve o zastupniku SDS-a u Narodnoj skupštini RS (NSRS) Nebojši Vukanoviću, koji je jučer uhapšen pa pušten u Trebinju zbog narušavanja javnog reda i mira: Postrojavao sudije u bašti hotela!

Donosimo vam i šokantne detalje o majci devetero djece iz sela Graničanica kod Živinica, koja je digla ruku na sebe: Elvira je dva dana ranije nagovijestila svoju smrt.

KLUB POZNATIH -  Milena Nikolić, fudbalerka kluba Bayer 04 Leverkusen: Plašim se samoće.

NAŠA TEMA - Iz Udruženja privatnih predškolskih ustanova upozoravaju: Ostavljanje djece u nelegalne vrtiće može biti kobno.

Na stranama Crne hronike čitajte o nastavku suđenja Siniši Šakiću, optuženom da je, zajedno s nepoznatom osobom, isplanirao i izvršio ubistvo Slaviše Ćuluma 15. maja prošle godine u Dragočaju. sinišina majka Slavica Maletić ispričala je da je prije izlaska iz fočanskog zatvora imao informaciju da se u Banjoj Luci sprema njegovo ubistvo.

U Sarajevu je nastavljeno suđenje za navođenje na prostituciju: Tužiteljica brojala pare u sudnici, optuženi Krtičić htio na dženazu.

GORAŽDE - Proces imunizacije u skladu s dostupnošću doza: Vakcinisano 4,8 posto građana.

Dan kada je ubijena tuzlanska mladost: Prošlo je 26 godina od zločina na Kapiji, Đukić još na slobodi.

Na stranama Jet seta donosimo vam zanimljivosti sa dodjele Billboard muzičkih nagrada u Los Anđelesu. Apsolutna dominacija The Weeknda, koji je pobijedio u 10 kategorija.

REPREZENTACIJA - Selektor „Zmajica“ Goran Lojo zadovoljan: Džons igra najbolju košarku u životu.

BUTMIR - Drama u Trening-centru Fudbalskog kluba Sarajevo: Navijači upali u kamp, Hodžić završio u bolnici.

U današnjem "Dnevnom avazu" na poklon dobijate i redovni prilog "Auto market".

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.