BIVŠI TRENER ĐOKOVIĆA

Boris Beker se danas ženi 23 godine mlađom djevojkom, ova ljepotica će mu biti treća supruga

Beker je odavno poznat po turbulentnom ljubavnom životu, ali otkad je upoznao 23 godine mlađu Lilijan, trudio se da sakrije sve što ima veze sa njom

Beker sa izabranicom. Facebook

E. T.

prije 5 dana

Legendarni njemački teniser Boris Beker danas će se vjenčati po treći put, a sudbonosno “da” svojoj izabranici Lilijan de Karvaljo Monteiro izgovoriće u italijanskom ljetovalištu Portofino.

Beker je sinoć proslavio vjenčanje sa oko 80 bliskih prijatelja, dok su on i njegova draga do restorana stigli luksuznim motornim čamcem čije iznajmljivanje košta oko 3000 eura.

Inače, Beker je odavno poznat po turbulentnom ljubavnom životu, međutim, otkad je upoznao 23 godine mlađu Lilijan, trudio se da sakrije sve što ima veze sa njom.

Boris Beker. Facebook

Njih dvoje su već godinama u skladnoj vezi i, kako se navodi, jedno drugom su najveća podrška.

Lilijan ima čak tri diplome fakulteta, govori pet jezika i potiče iz porodice uspješnih roditelja. Naime, njen otac je bio ministar odbrane Sao Tome i Principe, kao i predsjednički kandidat 2014. godine.

Iako su vrlo često tema medija, Lilijan i Boris se rijetko pojavljuju. Ona nema društvene mreže i ne želi da se pretjerano eksponira.

Podsjetimo, kada je Boris Beker bio u zatvoru osam mjeseci, Lilijan je sve vrijeme bila uz njega, a nakon njegovog izlaska na slobodu, par se preselio u Milano. Kako je i sam Beker jednom prilikom istakao, njena ljubav ga je izliječila od zatvora.

“Ona je najveća ljubav mog života i nadam se da ćemo zauvijek biti zajedno”, izjavio je dvije godine nakon što su započeli ljubavnu romansu.

Beker je ranije bio trener Novaku Đokoviću

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.