NE KRIJU LJUBAV

Nisu mogli jedno bez drugog: Najpoznatiji sportski par je ponovo zajedno

Ovaj par je svoju vezu započeo nakon Rolan Garosa prošle godine, a onda su se razišli u maju ove godine

Cicipas i Bados. Platforma X

Di. R.

25.5.2024

Najpoznatiji sportski par današnjice Stefanos Cicipas (Tsitsipas) i Paula Badosa su ponovo zajedno nakon određenog perioda razdvojenosti. 

Podsjetimo, njih dvoje su prošle sedmice viđeni kako zajedno šetaju ulicama Monaka i odlaze sa Cicipasovim automobilom. 

- Shvatili smo kako je teško biti razdvojen. Poslije nekoliko sedmica bez nje, shvatio sam koliko mi znači. Primijetio sam koliko je naša ljubav jaka, ova veza je posebna, ona je moja srodna duša i zaista se razumijemo. Želim je pored sebe što je moguće češće - rekao je Cicipas u razgovoru sa grčkim medijima.

Ovaj par je svoju vezu započeo nakon Rolan Garosa prošle godine, a onda su se razišli u maju ove godine. Sada su ponovo zajedno.

- O nama su se širile lažne priče i glasine pa ću objasniti šta je u pitanju. Ja sam bio taj koji je htio da se odmori od naše veze, ponekad mi je bilo skoro nemoguće spojiti profesionalni i privatni život. Paula nije nikada uradila ništa loše, a nisam ni ja. Poslije dvije, tri sedmice smo vidjeli koliko je teško biti razdvojen, ali sada smo ponovo zajedno i osjećaj je sjajan - zaključio je grčki teniser.

Njegova djevojka je svojevremeno bila druga najbolja teniserka svijeta. U posljednje vrijeme nije na tom nivou jer ima problema sa povredama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.