NAKON SEZONE ZA ZABORAV

Bajern se ozbiljno sprema za narednu sezonu: Bacili su oko na veznjaka Mančestera

Napravili su prvi potez prema tome, nakon što su umjesto Tomasa Tuhela na iznenađenje mnogih postavili Vinsenta Kompanija

Bruno Fernandes. PlatformaX

R. K.

3.6.2024

Nakon sezone za zaborav, čelnici Bajerna iz Minhena morat će ozbiljno da se prirpeme za narednu sezonu u svakom segmentu.

Napravili su prvi potez prema tome, nakon što su umjesto Tomasa Tuhela (Thomas Tuchel) na iznenađenje mnogih postavili Vinsenta Kompanija (Vincent Kompany).

Sada su zainteresovani i za usluge kapitena Mančester junajteda Brunu Fernandesa, prenosi biratnski "San".

Britanski mediji navode da je rukovodstvo Bajerna kontaktiralo menadžere portugalskog fudbalera, koji ima ugovor sa "Crvenim đavolima" do 30. juna 2026. godine.

Iako je Fernandes prošle sedmice izjavio da želi ostati u Junajtedu, britanski mediji prenose da čelnici Mančestera još nisu odlučili da li će Erik Ten Hag voditi klub, tako da se o ambicijama tima za narednu sezonu još ništa ne zna.

"San" tvrdi da je rukovodstvo Bajerna odlučno u namjeri da angažuje Fernandesa, koji bi naredne sezone trebalo da bude jedan od lidera u njemačkom klubu.

Portugalac je u Mančester junajted stigao 2020. godine, a ove sezone je odigrao 48 utakmica u svim takmičenjima za engleski klub i postigao je 15 golova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.