TALENTI

Stefan Bajčetić neće igrati za Srbiju: Ima čvršće veze sa Španijom

Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije donijeta iz interesa, rekao je za madridsku "Marcu" Srđan Bajčetić

Bajčetić i Klop. Nick Potts/Press Association/Pixsell

G. Š.

27.12.2022

Lome se koplja oko Lazara Samardžića i ne djeluje da će ishod biti povoljan po reprezentaciju Srbije, pošto je veznjak Udinezea bliži odluci da i na seniorskom nivou predstavlja Njemačku.Izgleda da na sličan način razmišlja i Stefan Bajčetić (18) iz Liverpula, koji je posljednjih dana skrenuo pažnju javnosti. Stefan je u septembru 2021. već debitovao za omladinsku reprezentaciju Španije, na poziv Pabla Amoa, sada saradnika Luisa de la Fuentea u stručnom štabu Crvene furije i sve ukazuje da bi uskoro mogao da zaigra za mladu, a u budućnosti i A selekciju države u kojoj je rođen..

- Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije donijeta iz interesa, rekao je za madridsku "Marcu" Srđan Bajčetić, koji je oženio Paulu Estaves, dok je igrao za Seltu.

- Niko nije očekivao da ovako brzo napreduje. Svi smo se iznenadili kad je ljetos otišao na pripreme prvog tima i da je po povratku u bazu nastavio da trenira sa seniorima. Debi za Liverpul predstavljao je veliki iskorak. Ipak Liverpul ima nebrojeno dječaka poniklih u klubu, mnogi od njih debituju za prvi tim, a poslije toga ne uspiju da se zadrže, dodaje Srđan Bajčetić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.