ULIČNA PLJAČKA

Poznati reper ubijen na ulicama Ohaja

Muzička zvijezda je pronađen u lokvi krvi, a medicinski radnici su pokušali da mu pruže reanimaciju, ali nisu uspjeli da ga spase

Majkl Robinson. Instagram

Dž. R.

prije 12 sati 59 minuta

Reper Ralan Stajls, 22, ubijen je tokom ulične pljačke. Majkl Robinson bio je napadnut u Kolumbusu u Ohaju,  kada je pljačkaš pokušao da mu ukrade lanac.

Odbio je predati

Svjedoci tvrde da je muškarac otvorio vatru nakon što je reper odbio da preda ogrlicu.

Muzička zvijezda je pronađen u lokvi krvi, a medicinski radnici su pokušali da mu pruže reanimaciju, ali nisu uspjeli da ga spase, piše Miror.

Prema izvještaju "Columbus Dispatch", Mahmud Hasan je kasnije uhvaćen i optužen za njegovo ubistvo.

Dvadesetčetvorogodišnjak, prethodno hapšen zbog neovlaštenog ulaska i krađe, prebačen je u zatvor okruga Franklin. Suđenje će mu biti održano u ponedeljak.

Ralan Stajls je postao viralan prije dvije godine sa svojim remiksom korejskog fenomena iz 2019., popularne dječije pjesme "Baby Shark".

Njegova verzija je pogledana više od četiri miliona puta i donijela mu ugovor sa Republic Records.

Odao počast

Brat muzičara, također reper poznat kao "Lil Goat", odao je emotivnu počast objavljujući video i fotografije njih zajedno na društvenim mrežama.

- Još uvijek čekam da me pozoveš i kažeš mi da je sve ovo šala. Moje srce je slomljeno, nikada neću biti isti. Išli smo od repovanja za stolom za ručak u osnovnoj školi do superzvijezda. Sanjali smo zajedno, jeli zajedno, borili se zajedno, potpisali naš prvi ugovor zajedno. Volim te brate, i dok sam živ, ti nikada nećeš umrijeti. Čuvaj me. Počivaj u miru, mali brate - napisao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.