DUGO OČEKIVANO

Semir Cerić Koke za "Dnevni avaz": Na koncertu u Sarajevu izvest će duet sa Snežanom Đurišić

Nisam sklon da govorim kakva će pjesma biti, ali za ovu vjerujem da će biti nešto što se može nazvati hitom, kazao je Cerić

Semir Cerić Koke. Facebook

prije 4 dana

Bh. pjevač i kralj derneka otkrio ekskluzivno za "Avaz" s kim će nastupiti u duetu na velikom koncertu u Skenderiji.

- Osim jubileja, biti će jedan duet koji se već dugo sprema između mene i Snežane Đurišić. Još uvijek niko ne zna da će ona biti gost koncerta. Žena koju ja obožavam i volim kao pjevačicu. Ja inače nisam sklon da govorim kakva će pjesma biti, ali za ovu vjerujem da će biti nešto što se može nazvati hitom - kazao je Koke.

Ovim veliki susretom sa publikom bh. estradna zvijezda i omiljeni pjevač obilježit će 35 godina uspješne karijere.

Prošle sedmice Koke je objavio još jedan video spot, za pjesmu „A ona je htjela sa mnom svatove“, koji već bilježi desetine hiljada pregleda na društvenim mrežama i platformama. To je treći spot u nepuna dva mjeseca iz Koketove majstorske radionice koja radi punom parom. „Kapetan svoje duše“ i „Jednom se mora krenuti dalje“ hitovi su ovoga ljeta kojima se pridružila i pjesma „Stvarno moje“ predstavljena na Ilidžanskom festivalu.

Koncert u Skenderiji bit će prava muzička poslastica a „kralj derneka“ najavio je da će mu se na koncertu pridružiti i kolegice sa estrade čije će gostovanje na koncertu sigurno obradovati njegovu publiku. Na velikom derneku u Skenderiji uz 35 hitova koji su obilježili njegovu dosadašnju karijeru bit će predstavljena i pjesma koju će publika čuti po prvi put a riječ je o saradnji odnosno duetu za koji se očekuje da će biti još jedan hit. „Još neću otkriti sve karte.

- Kakav bi to dernek bio kad bi se sve unaprijed znalo? Reći ću vam samo da će to biti najveća zajednička uspomena za mene i moju publiku - kazao je popularni Koke. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.