OBJAVILA SLIKE

Džejla Ramović bila na koncertu svjetske zvijezde u Minhenu, fanovi jednoglasni: "Ti si naša Adel"

Pobjednica „Zvezda Granda“ obožava stil engleske pjevačice i često voli i sama da zapjeva neki od njenih hitova

Džejla Ramović uživala na spektaklu. Instagram

E. Ag.

1.9.2024

Džejla Ramović bila je na koncertu svjetske zvijezde Adel (Adele), koji je održan 30. avgusta u Minhenu, a njeni snimci iz publike privukli su pažnju na mrežama.

Pobjednica „Zvezda Granda“ obožava stil engleske pjevačice i često voli i sama da zapjeva neki od njenih hitova za svoju dušu, a sada je uživala u spektaklu koji je Adel priredila u Bavarskoj.

Džejla je objavila nekoliko fotografija i snimaka sa koncerta koji je gledala iz publike, što je oduševilo njene brojne fanove.

- Ti si naša Adel - jednoglasni su njeni fanovi koji su bez ustručavanja poredili Džejlu s daleko poznatijom svjetskom zvijezdom, naglašavajući da je to taj nivo koji njoj i pripada.

Podsjetimo, Džejla je nedavno otkrila da bez jedne stvari nikako ne započinje dan i ispričala da joj to podiže raspoloženje bolje nego išta drugo, zbog čega zrači svojom energijom gdje god da se pojavi.

- Uvijek puštam muziku čim se probudim. Ja slušam sve i volim da pratim našu scenu, nove albume, to me baš ispunjava. Generalno me muzika mnogo pokreće tako da je najbolja opcija za mene muzika i onda se sistem ovako diže – rekla je Džejla za Grand.

Ona je priznala da kao i svi ima svoje „žute minute“, ali da je vremenom naučila kako da joj osmijeh postane zaštitni znak.

- Nisam ja pretjerano motivisana da je uvijek sve super, nego imam disciplinu. Znam čime se bavim, znam kako mora i šta treba. Ne probudim se uvijek ni u nekom dobrom duhu, ni u dobroj energiji, ni u fazonu „E sad jedva čekam da idem da snimam emisiju cijeli dan“. U skladu sa tim se spremam, podiže se energija i sistem – objasnila je Džejla.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.