POPULARNA PJEVAČICA

Kruži snimak na društvenim mrežama: Tei Tairović ispale grudi na nastupu?

Video je postao viralan, a komentari korisnika društvene mreže X samo su dodatno privukli pažnju javnosti

Tea Tairović ima energične nastupe. X (Twitter)

E. Ag.

17.8.2024

Tea Tairović, popularna pjevačica, trenutno je na ljetnoj turneji tokom koje gotovo svaku noć nastupa pred brojnom publikom. Međutim, jedan nedavni nastup u Bosni i Hercegovini privukao je pažnju javnosti iznenadnim događajem.

Tokom vrele koreografije, Tea je doživjela nezgodu kada su joj iz gornjeg dijela haljine ispale grudi, što je izazvalo iznenađenje kako među publikom, tako i na društvenim mrežama. Snimak ovog incidenta postao je viralan, a komentari korisnika društvene mreže X samo su dodatno privukli pažnju javnosti.

Pored muzičke karijere, Tea je nedavno progovorila o svojim emotivnim iskustvima, ističući da je doživjela mnogo razočaranja u tom segmentu svog života. Ipak, istakla je da je iza nje i da smatra da je to sastavni dio životnog iskustva.

Tea Tairović je poznata po energičnim nastupima i predanoj publici, te je ovaj incident samo jedan od trenutaka koji su obilježili njen put ka uspjehu. Svojom iskrenošću i predanošću, Tea nastavlja da osvaja srca publike širom regiona.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.