HRVATSKA INFLUENSERICA

Ella Dvornik zbog kontroverznih stihova ispitana u policiji: Džabe, niko vas ne doživljava

Nagađa se kako je pjesma posvećena njenom bivšem suprugu Čarlsu Pirsu

Ella Dvornik. Instagram

E. Ag.

6.8.2024

U martu ove godine, hrvatska influenserica i muzičarka Ella Dvornik predstavila je svoj drugi album pod nazivom Sappho. Ovaj album označava početak njenog ambicioznog muzičkog projekta, koji uključuje ukupno četiri planirana izdanja. Inspiriran poznatom povijesnom figurom, pjesnikinjom Sappho, EP Sappho donosi duboku introspekciju i istražuje široki raspon tema, uključujući umjetnost, ljubav, osjećaj neshvaćenosti te moralne dileme.

Nedavno je Ella otkrila kako je zbog jedne pjesme s albuma dospjela u prostorije policije, a otkrila je kako se to dogodilo zbog pjesme ‘Jutarnja’, te je pozvala svoje pratitelje da je poslušaju. U objavi na poslovnom profilu prokomentirala je:

“Džabe vam što repate o ku*vama, oružju i dilanju. Nitko vas ne doživljava. Alterella je geto.”

Ella uvijek brutalna. Instagram


Ella je također podijelila poruku koju je primila iz policije, koja ju je pozivala na razgovor u VI policijsku postaju Zagreb. Poruka je bila rukom napisana i sadržavala je sve potrebne informacije o vremenu i kontaktu za dolazak, piše Dnevno.hr.

Poziv u stanicu. Instagram

Pjesma ‘Jutarnja’, koja je predmet ovog incidenta, sadrži i vulgarni stih kako bi se istaknula sloboda izražavanja i autentičnost emocionalne razorenosti.

Stihovi pjesme uključuju provokativan jezik, a početne riječi su: “Još je ukus na usnama od svih tvojih go*ana, koje sam gutala, jer sam si vjerovala da još volim te, volim te”. Iako tekst može izgledati površno, on u sebi nosi duboku emotivnu bol i frustraciju zbog prekida veze, a nagađa se kako je posvećen njenom bivšem suprugu Čarlsu Pirsu (Charles Pearce).

Pjesma Jutarnja na YouTubeu broji više od 9 hiljada pregleda i mnogobrojne komentare podrške. Među komentarima se mogu pronaći izrazi oduševljenja poput: “Ovo je himna”, “To mala”, i “Ne znam kad sam zadnji put čuo tako dobru pjesmu u Hrvatskoj. Ovo ti je najbolja stvar do sada”, “Predobra, nema tko je oko mene od mojih frendica danas ne pjevuši”, “Prava romantična”, bilo je i onih čiji komentari su sarkastični.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.