HRVATSKA PJEVAČICA

Severina iskreno o saradnji s Jalom: Kada sam dobila pjesmu "Otrove" nisam razumjela tekst

Pjesmu "Aritmije" Jala Brat i Buba Corelli objavili su u sklopu albuma "Goat season part two"

Instagram

D. R.

prije 2 dana

Hrvatska pjevačica Severina se prisjetila svoje saradnje s Jala Bratom prije sedam godina, a sada su zajedno snimili novu pjesmu "Aritmija" koja će postati pravi hit u regionu.

Pjesmu "Aritmije" Jala Brat i Buba Corelli objavili su u sklopu albuma "Goat season part two", a na ovoj pjesmi gošća im je Severina. O njihovoj dosadašnjoj saradnji pjevačica je pisala u novoj objavi na Instagramu i prisjetila se pjesme "Otrove" koju je prije sedam godina izvela s Jala Bratom.

- Prije sedam godina, šetala sam Zagrebom i dobila na WhatsApp pjesmu koju sam slušala cijeli dan, a nisam ništa razumjela tekst. Samo sam razumjela dio refrena, koji je glasio 'Otrove'. Kad sam se vratila kući, tražila sam od čovjeka koji mi je poslao pjesmu, jednog menadžera iz Njemačke, našeg bookera, da zamoli autora da mi pošalje i tekst. Do tada, slušala sam ju i dalje i nisam mogla vjerovati koliko je dobra. - napisala je Severina i dodala:

- I bez obzira što nisam razumjela tekst, odmah sam znala da ću ju (ot)pjevat. S tekstom, to je bio potpuni pogodak i tu počinje saradnja s Jala Bratom koji je poslije za mene napisao još nekoliko pjesama – 'Tutorial', 'Magija', 'Daleko ti kuća' i 'Halo'. Međutim, s 'Otrove' je započeo period divnog prijateljstva, koje se nastavilo do dan danas. Baš danas, želim sreću Jala Bratu i Buba Corelli, jer je upravo izašao njihov album 'Goat Season #2'. Jako mi je drago što učestvujem na jednoj pjesmi, koja se zove 'Aritmije', jer mi je uvijek sreća i zadovoljstvo raditi s talentiranom mlađom "braćom". Znam da će i dalje biti najbolji, kao i do sada - napisala je Severina.

U komentarima joj je Jala Brat napisao: "Hvala Seve za sve". 

Severina je prošle godine počastila svoje fanove pjesmama s albuma Sorry. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.