TRIBINE SU PRAZNE

Hrvatska atletičarka poručila: Prijović rasprodaje četvrti koncert, a od nas tražite gratis ulaznice

Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama, poručila Ivana Brkljačić

Ivana Brkljačić. Instagram

L. S. R.

5.10.2023

Hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić osvrnula se na činjenicu da je Aleksandra Prijović rasprodala tri zagrebačke arene i zakazala četvrtu.

- U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to šta slušate, ne hejtam ničiji odabir, ali, dragi narode, kad se organizira sportsko natjecanje, tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i nogometnih utakmica... Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama. 

Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred ceremonijal medalja, nema poštovanja ni navijačke kulture... Za sport, kazalište, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem... - napisala je Brkljačić na svom Facebook profilu te podijelila cijene ulaznica.

- Parter – 25 eura, VIP loža – 130 eura, VIP loža, stajanje – 130 eura, VIP Salon – 80 eura, tribina dolje – 32 eura, tribina gore – 27 eura. Dobro nam je, recesije nema - poručila je hrvatska prvakinja u bacanju kladiva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.