SLAVNA GLUMICA

Viktorija Pedreti podijelila javnost fotografijom s plaže: Sporna je situacija ispod pazuha

Izgleda da je većinom žene obožavaju, dok muškarci "grozotu" njenog izbora karakterišu kao nedostatak higijene

Šokirala mnoge. Instagram

Dž. R.

30.7.2024

Najnovija fotografija glumice Viktorije Pedreti, 29, koju mnogi nazivaju jednom od najljepših glumica, svakako je netipična za slavne osobe ovog kalibra.

Izbjegava brijanje

Iako ne dijeli baš puno svoje svakodnevice, dobro smo upoznati sa time da Viktorija ne preferira brijanje pazuha, kako se da vidjeti, pa čak se ne libi da to predstavi i na profesionalnim fotografisanjima. 

Strani mediji se nisu bavili njenim "slučajem" onoliko koliko jesu Madoninom kćerkom, ali "Redit" je pun podtema koje su tu zarad komentarisanja njenih fotografija. I ne, niko ne primjećuje i ne pridaje važnost njenom izboru o izbjegavanju brijanja, svi se fokusiraju uglavnom na njen osmijeh, prirodan izgled i talenat.

No, izgleda da je većinom žene obožavaju, dok muškarci "grozotu" njenog izbora karakterišu kao nedostatak higijene, koji nije prijatan sigurno ni za ljude u njenoj okolini.

Pitanje ženstvenosti

Na posljednjoj fotografiji koju je Viktorija objavila na svom "Instagramu", osim što prikazuje svoje pjegice, debele obrve, pa i pomenute pazuhe, glumica, koja ima fino definisanu figuru, nije pokušavala da za fotografiju uvuče stomak, već je selfijem prikazala sve onako kako zapravo i izgleda ukoliko sjedite preko puta nje.

Stori je brzo istekao, ali mnogi fanovi su skrinšot postavljali dalje na mreže, u želji da dalje komentarišu sve odluke koje su dovele do nastajanja te fotografije.

Ponovo se mnoštvo ljudi baziralo na komentarisanju Viktorijine ljepote, dok je drugi dio doveo u pitanje činjenicu da li je ona uopšte žensko.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.