ZIMA, ZIMA, E PA ŠTA JE…

Slavne ljepotice decembar ispratile na plažama

Smols kraj godine odlučila provesti u Porto Riku

E. SKENDEROVIĆ - A. HODŽIĆ

1.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Mada su u Evropi posljednjih dana temperature bile ispod nule, a ponegdje je zabijelio i snijeg, mnoge poznate dame iz svijeta Holivuda zimu su zamijenile ljetom, otputovale na egzotične turističke destinacije i skinule se u kupaće kostime.  

Isklesanim tijelima i uživajući na suncu i prelijepim plažama pohvalile su se i na društvenim mrežama, gdje su prikupile mnoštvo komplimenata.

Topli napitak

No, bilo je i onih najhrabrijih, koje su se skinule u kupaći kostim uprkos snijegu. Jedna od njih je popularna Kendal Džener (Kendall Jenner), koja je svojom smjelosti da se skine na snijegu šokirala fanove.

Najbolje plaćena svjetska manekenka u 2018. tako je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu.

- Baš je hladno - napisala je Kendal uz opis fotografije, a na glavi nosi šubaru i sunčane naočale.

Kendal je sa sobom na snijeg ponijela i topli napitak, ali je, prema svemu sudeći, nije mnogo ugrijao pa je nakon fotografiranja brzo pobjegla nazad, u kuću.

- Nemoj se nikad mijenjati, ostani svoja - napisao joj je jedan od fanova.

Za razliku od nje, lijepa manekenka Sara Sampaio snijeg je, ipak, zamijenila plažama te je nekoliko dana provela na zasluženom odmoru u meksičkom Tulumu. Sampaio je pobjegla u toplije krajeve i pohvalila se vrućim fotografijama na društvenim mrežama, na kojima pozira u crvenom bikiniju i pokazuje isklesano tijelo.

Džoan Smols (Joan Smalls) kraj godine odlučila je provesti u Porto Riku, odakle je fanove pozdravila uz veoma atraktivnu fotografiju s plaže, na koju je malo ko mogao ostati ravnodušan.

Veliki šešir

Isti slučaj bio je i sa manekenkom Krisi Tajgen (Chrissy Teigen), koja je pratioce na društvenim mrežama oduševila svojom fotografijom sa plaže. Tajgen na veoma zanimljivom setu pozira na plaži, gdje sjedi na stolici, a preko kupaćeg kostima na sebi nosi samo sako i veliki šešir.

Egzotična ljepotica Glen Kron (Krohn) pozirala je u kupaćem kostimu boje limuna na Baliju. Manekenka je odabrala ovaj rajski otok za doček Nove godine, a fanove je počastila setom provokativnih fotografija sa prelijepih plaža ovog mondenskog mjesta.

Kad poziraju sirene... 

Sofija Vergara (Sofia) pozirala je zajedno sa prijateljicom na plaži dok je u opis fotografije napisala: "Sirene." Manekenka i glumica tako je odlučila da praznike provede daleko od snijega i hladnoće, uživajući na suncu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.