DROGA U BABY ULJU

Oglasila se još jedna Didijeva žrtva: "Vidio sam ga iznad sebe, više muškaraca me zlostavljalo"

Više od 120 žrtava podnijelo tužbu protiv repera

Didi: Gosti morali popiti piće prije ulaska na zabavu. Willy Sanjuan/Invision/AP

Dž. R.

jučer

Oglasila se još jedna žrtva Pi Didija (P. Diddy) nakon što je advokat Toni Bazbi (Tony Buzbee) objavio da je više od 120 žrtava podnijelo tužbu protiv repera.

Gnusna djela

Jedna od žrtava Diddyjevih zabava tvrdi da je reper u baby ulje dodavao drogu za silovanje. Ova tvrdnja uključena je u jednu od šest tužbi koje je nedavno u New Yorku podnijela skupina od 120 osoba koje zastupa advokat Toni Bazbi.

On tvrdi da je Pi Didi u svom domu imao baby ulje u kojem se nalazio Rohypnol ili GHB-om, supstancom poznatom kao droga za silovanje.

- On je posebno volio korištenje popularnog lijeka za silovanje Rohypnol ili GHB za počinjenje gnusnih djela seksualnog nasilja i silovanja bez pristanka nad bezbrojnim žrtvama - stoji u tužbi.

Prema njegovoj tužbi, reper je volio mazati baby ulje pomiješano s ovim supstancama, kako bi se droga apsorbovala kroz kožu žrtve i olakšala iskorištavanje.

Velike količine

Tužba također uključuje fotografiju plastičnog spremnika uz pomoć kojeg su Combs i njegovi zaposlenici ubacivali GHB u alkoholna pića. Gosti su bili prisiljeni konzumirati alkoholno piće koje je sadržavalo GHB, bilo prije ulaska ili dok su bili na Didijevoj zabavi.

Tvrdi da je popio jedno piće na zabavi te da je ubrzo nakon toga postao dezorijentisan. Pokušao je otići, ali mu to nije uspjelo.

- Sljedeće čega se sjećam je da sam bio u spavaćoj sobi. Uprkos tome što sam nisam u potpunosti bio svjestan svoje okoline, nisam se mogao pomaknuti, govoriti niti reagovati. Više muškaraca počelo me je seksualno zlostavljati. Jasno se sjećam da je Combs u jednom trenutku tokom zlostavljanja bio iznad mene go te da su me u tom trenutku zlostavljala najmanje tri muškarca - naveo je.

Podsjećamo, kada su istražitelji pretresli njegove domove u Miamiju i Los Angelesu, predmeti koje su zaplijenili uključivali su drogu, više od 1.000 bočica baby ulja i lubrikanta te tri puške AR-15 s spremnikom.

Kad je osnivač TMZ-a Harvey Levin rekao da tužitelji vjeruju da je Diddy koristio ogromnu količinu dječjeg ulja kao "lubrikant za orgije", advokat Marc Agnifilo nije znao šta će odgovoriti pa je "objasnio" kako reper voli kupovati velike količine proizvoda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.