PRUŽILA PODRŠKU KOLEGICI

Slađana Mandić se oglasila povodom nasilja nad Aldinom Bajić: "Dotičnog neću ni pomenuti, ruke mu se osušile"

Snimak od kojeg mi se želudac prevrnuo gdje jedan muškarac divljački brutalno i zvjerski prebija jednu ženu, napisala je Mandić

Mandić: Stala uz svoju kolegicu. Instagram / Facebook

A. O.

prije 7 sati 57 minuta

Pjevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Slađana Mandić oglasila se povodom porodičnog nasilja koje je pretrpila njena koleginica Aldina Bajić, te je oštro osudila čin premlaćivanja nesretne žene, koju je suprug pretukao.

Mandić se oglasila na društvenim mrežama. Pjevačica je videosnimak na kojem se vidi premlaćivanje Aldine, nazvala monstruoznim.


Objava Slađane Mandić. Screenshot

- Najgore od svega što se u svakom vidu nasilja traži neki razlog, zamislite, neko se i dalje usudi tražiti uzrok. Mi smo kao društvo zaista dotakli dno dna. Snimak od kojeg mi se želudac prevrnuo gdje jedan muškarac divljački brutalno i zvjerski prebija jednu ženu. Aldina duša draga, tvoje užasne povrede će nekada i proći, ali one iznutra neće nikada, nažalost. Dotičnog kojeg, nažalost, svi znamo kroz posao, neću ni pomenuti. Ruke mu se osušile. Stop nasilju nad ženama! Stop nasilju nad nemoćnima! Stop nasilju! Stop! – napisala je Slađana na svom Instagram storiju.

Podsjećamo, društvenim mrežama od jučer širi se snimak, na kojem je prikazano kako Adis Cigura, suprug Aldine Bajić šakama i nogama udara pjevačicu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.