NAKON 18 GODINA

Izbjegava pažnju: Prve fotografije voditelja Milana Kalinića poslije razvoda

Ipak, uprkos njegovim naporima da ostane neprimijećen, javnost je bila radoznala da sazna više o njegovim osjećanjima nakon prekida braka

Milan Kalinić - Avaz
Milan Kalinić sa suprugom Sandrom - Avaz
Milan Kalinić - Avaz
Milan Kalinić - Avaz
Milan Kalinić  - Avaz
+1
Dž. V.

prije 10 sati 5 minuta

Voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra Kalinić stavili su tačku na svoj brak nakon 18 godina zajedničkog života.

Milan se do sada nije oglašavao povodom razvoda u domaćim medijima.

Prve fotografije poslije razvoda snimile su Milana kako se kreće po gradu, noseći kapu, naočale i kaput, u pokušaju da se zakamuflira i izbjegne pažnju. Ipak, uprkos njegovim naporima da ostane neprimijećen, javnost je bila radoznala da sazna više o njegovim osjećanjima nakon prekida braka.

Milan Kalinić poslije razvoda. Telegraf.rs

Milan Kalinić i njegova supruga Sandra odlučili su da okončaju svoj brak na početku godine, nakon što su shvatili da je za njih i njihovu djecu najbolje da svako krene svojim putem. Navodno su se vrlo brzo dogovorili o sporazumnom razvodu i podjeli bračne imovine, kako bi cijeli proces prošao što brže i bezbolnije, prvenstveno zbog dobrobiti njihove djece.

Milan je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, a u međuvremenu, preselio se kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom je u posljednje vrijeme ponovno postao nerazdvojan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.