UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Ova influenserka je opasna za okolinu: Ubila dvoje ljudi, pojavio se i snimak nakon nesreće

Manekenka se suočava sa ozbiljnim optužbama nakon što je navodno policiji priznala da je bila pod "ružičastim kokainom"

Influenserka Maesi. Instagram

E. T.

prije 6 dana

Mejsi Marija Laters Mari (24) osumnjičena je za vožnju bez dozvole i napuštanje mjesta nesreće nakon što je automobilom izazvala nesreću u kojoj su dvije osobe stradale.

Manekenka se suočava sa ozbiljnim optužbama nakon što je navodno policiji priznala da je bila pod "ružičastim kokainom" kada je svojim mercedesom udarila velikom brzinom u druga vozila u centru Majamija, u tragičnom incidentu u kojem su dvije osobe poginule, a dvije povrijeđene.

@nbcsouthflorida Horrific moments caught on camera!⁠ ⁠ Police body camera footage shows the moments after a self-proclaimed social media model allegedly drove under the influence and caused a crash that killed two people in downtown Miami.⁠ ⁠ The bodycam footage shows Maecee Marie Lathers, 24, face down on the ground, topless, screaming and vomiting after she allegedly crashed her white Mercedes into two other vehicles and killed Abraham Molina and Jesus Rubio.⁠ ⁠ #miami #crash #model ♬ original sound - NBCSouthFlorida

Kada je policija stigla na lice mjesta, manekenka je bila toliko pijana da je policajcima rekla da je "iz budućnosti i da ima kristalnu kuglu".

Dana 10. avgusta, Marija je prošla svojim bijelim mercedesom kroz crveno svjetlo, nakon čega se sudarila sa sa crnim rendž roverom i srebrnim suzukijem.

Ona se sada suočava sa optužbama za vožnju bez dozvole i napuštanje mjesta nesreće koja je rezultirala smrću ili teškim povredama, prema sudskim zapisima u Majamiju. 

Tokom saslušanja o garanciji, sudija 11. okružnog suda na Floridi, Mindi S. Glejzer, osudila je Latersove postupke.

Influenserka Marija. Instagram

Ona je apsolutno opasna za zajednicu a njeni postupci, zasnovani na ubijanju ili agresivnoj vožnji, govore da nije podobna za upravljanje vozilom. Oštećena bi pobjegla sa lica mjesta u potpunosti da nije bilo građana da je zaustave. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.