NA NETFLIXU

Burne reakcije: Nakon što je Kejt objavila dobre vijesti o borbi s bolešću, Megan i Heri najavili seriju

Kao i s dokumentarcem Heri i Megan, iza serije POLO stoji njihova produkcijska tvrtka Archewell Production

Megan i Heri. Kirsty O'Connor/Pool Photo via AP

S. S.

10.9.2024

Kejt Midlton jučer je saopćila da je završila s kemoterapijom, a samo nekoliko sati nakon toga Netflix je najavio novi dokumentarac Megan Markl i princa Herija.

Par je sa streaming servisom potpisao ugovor od 100 miliona dolara 2020. godine, a sada su objavljene fotografije nove dokumentarne serije pod nazivom POLO.

Kao i s dokumentarcem Heri i Megan, iza serije POLO stoji njihova produkcijska tvrtka Archewell Production.

- POLO je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog svijeta sporta. Od Archewell Productionsa i Boardwalk Picturesa, premijerno ovog decembra samo na Netflixu - stoji u službenoj najavi.

Po komentarima ispod objave jasno je da mnogi zamjeraju paru i Netflixu što su ovo najavili kratko nakon što je Kejt objavila novosti o svom zdravstvenom stanju.

- Objavite ovo baš kad Kejt objavi video o završetku svoje kemoterapije. Netflix je očajan, baš kao i kraljevići s Temua", "Kakve su šanse da je ovo objavljeno baš nakon predivnog videa Kejt? Vas nikad nije sramota, baš ste predvidljivi", "Odvratno je ovo što ste napravili. Nemate saosjećanja", "Je li Archewell insistirao na tome da ovu besmislenu najavu objavite tri mjeseca ranije jer je princeza od Velsa ranije podijelila svoje novosti?" neki su od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.