BIZARNO

Kaliopi se oglasila nakon lažne vijesti o njenoj smrti: "Jeste li vi, neljudi, autori ove lažne vijesti svjesni da ste mogli ugroziti živote moje porodice"

Jeste li svjesni da su možda moja majka, sestra, moj brat mogli pročitati ovaj tekst i da ste im mogli direktno ugroziti živote, poručila je Kaliopi

Kaliopi: Ostala u šoku. Screenshot / Tanjug

E. T.

31.8.2024

Lažna vijest o smrti Kaliopi proširila se internetom, a šokirana pjevačica se oglasila na svom Instagramu. Ono što je dodatno šokantno, jeste da oni koji su proširili lažnu vijest, išli su toliko daleko da su čak i fotošopirali njenu fotografiju da izgleda kao da ona zaista leži u bolničkom krevetu.

Napisali su da su joj se ljekari dugo borili za život. Kao razlog njene navodne smrti, navedeni su cista na mozgu i srčani udar.

- Uvijek sam govorila da nema dobrih i loših ljudi, ali da ima ljudi i neljudi. Za one koji su napravili ovo neljudsko djelo, pokrenut je postupak kod nadležnih tijela - započela je Kaliopi svoju objavu.

- Razne zloupotrebe mog imena su se događale i u prošlosti, ali ovo prelazi sve dosadašnje manipulacije. Jeste li vi, neljudi, autori ove lažne vijesti, jeste li svjesni da su možda moja majka, sestra, moj brat mogli pročitati ovaj tekst i da ste im mogli direktno ugroziti živote - bila je ljuta i ogorčena zbog laži.

Pozvala je i Ministarstvo unutrašnjih poslova da poduzme hitne mjere kako bi spriječili i zaštitili sve od ovakvih zloupotreba.


Njeni fanovi i pratitelji bili su zgroženi nastalom situacijom. "Monstrumi moraju biti kažnjeni", "Užas, gdje ide ovaj svijet", "Moraš biti psihički bolestan da sjedneš, izmisliš i napišeš ovako nešto", "Šaljem ti puno zagrljaja i da se što prije oporaviš od ovoga", nizali su se komentari.

Objavu su joj komentarisale i njene kolege. Srbijanska pjevačica Milica Todorović napisala je kratko: “Bolesnici”.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.