DA LI JE OTKRIVENA ISTINA

Portparolka Ben Afleka progovorila o glasinama o vezi sa Kik Kenedi

Nedavno je poznati glumac viđen u šetnji Los Anđelesom sa svojom djecom Samuelom i Finom

Ben Aflek. AP

E. T.

31.8.2024

Glasine o vezi Ben Afleka (Affleck, 52) i 36-godišnje Ketlin Aleksandrom Kenedi (Kathleen Alexandra Kennedy) kruže već neko vrijeme u javnosti, a sada se konačno oglasila i glumčeva glasnogovornica o tome.

Naime, nedavno je izvor za američki Page Six naveo da su Ben i Ketlin, poznatija javnosti kao Kik Kenedi (Kick Kennedy), kćerka Roberta F. Kenedija Džuniora (Jr.), viđeni u Polo Loungeu hotela Beverly Hills, ali i da su viđeni kako se druže na drugim popularnim mjestima u Los Anđelesu.

Portparolka Afleka je izjavila da "glasine nisu istinite", prenosi Unilad.

Krije privatni život

Kćerka Roberta Kenedija Džuniora i njegove prve supruge Emili Rut Blek (Emily Ruth Black) u prošlosti se povezivalo s milijarderom Metjuom Melonom (Matthewom Mellonom), koji je 2018. preminuo u hotelskoj sobi, nakon borbe s ovisnošću. Inače, Kik je glumica, ali privatni život čuva dalje od očiju javnosti te nije poznato koliko je bliska s Aflekom.

Podsjećamo, ubrzo nakon što je objavljeno da se Aflek i Dženifer Lopez (Jennifer) razvode, paparazzi su snimili nepoznatu ženu kako automobilom dolazi ispred njegovog unajmljenog doma. Glumac je razgovarao s tajanstvenom damom, ali ko je ona, još uvijek nije otkriveno.

Viđen s djecom

Nedavno je poznati glumac viđen u šetnji Los Anđelesom sa svojom djecom Samuelom i Finom. 

Uputili su se u slastičarnu u Brentvudu, a 52-godišnji glumac nije skidao osmijeh s lica. Osim njih, Ben i njegova bivša supruga Dženifer Gerner (Jennifer Garner) imaju i kćerku Vajolet (Violet).

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.