PJEVAČICA ISKRENO

Milica Pavlović: Estrada je čudna sorta

Istakla svoje prijateljstvo sa Nikolijom, a zatim podijelila mišljenje o Džejli Ramović

Milica Pavlović. Facebook

A. P.

31.7.2024

Pjevačica Milica Pavlović otkrila je svoje mišljenje o pojedinim kolegama sa estrade, te sa kim od njih se druži. 

Tako je istakla svoje prijateljstvo sa Nikolijom Jovanović, a i  podijelila mišljenje o mlađoj koleginici Džejli Ramović. Obje pjevačice bile su u publici na njenom nedavnom koncertu u Novom Sadu.

Milica Pavlović na koncertu. Facebook

Bilo joj je iznimno drago čuti kako je Džejla Ramović u publici, pa je uputila riječi hvale.

- Osim što mislim da je ispred nje ozbiljna karijera i da je jedan od naših najboljih vokala, mislim da bi mogla hladno da se takmiči i za neku Mis Evrope, a što da ne i za Mis Svijeta. Prirodno je lijepa, zrači nekom predivnom ljepotom - rekla je Milica.

Zatim je srdačno prokomentarisala prijateljstvo sa Nikolijom, naglašavajući da je ona jedna od njenih rijetkih prijateljica sa estrade.

- Iskreno, to je jedna od rijetkih osoba koja mi je legla sa estrade, nemam problem to da kažem. Zaista biram ljude sa kojima provodim vrijeme. Ja poštujem svakog kolegu, radujem se svačijem uspjehu, zato što volim muziku. Ne mogu da mrzim nekoga ko to stvara. Može da me nervira samo neko kada je lijen, ne volim neradnike, ne volim ljude koji hvataju na foru, nego volim ljude koji se kvalitetno bore - ispričala je pjevačica, pa nastavila:

- Estrada je čudna sorta. Nemam puno zajedničkih tema sa mnogima sa estrade, ovo neka shvati kako god ko želi. -objasnila je Milica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.