BRANE JE I NAPADAJU

Dženifer Lopez vikala na paparace nasred ulice: "Kada je bila s Benom, voljela je pažnju, a sada je mrzi"

Tražila da se maknu od nje i njene djece

Dženifer Lopez. Instagram

E. Ag.

30.7.2024

Tokom boravka u Hamptonsu Dženifer Lopez (Jennifer) svađala se s paparacima. Snimak događaja objavio je Daily Mail na svom Instagram profilu.

- Makni se od mene i moje djece. Odlazi - govorila je 55-godišnja pjevačica, vidno uznemirena. 

Korisnici Instagrama komentirali su da je samo željna pažnje te da je ovo dobro odglumila. 

"Kada je bila s Benom, voljela je pažnju, a sada je mrzi", "Priželjkivala je slavu, dobila ju je", "Koliko je platila paparacima za ovo", samo su neki od komentara.

S druge strane, korisnici Reddita stali su u njenu odbranu. 

"Uznemiravaju je dok je s djecom, to nije lijepo", "Da moram trpjeti paparace 30 godina, i ja bih se ovako ponašala", "Ovo je užasno. Najgore je što ne može ništa učiniti da zaštiti svoju djecu", "Mrzim kad maltretiraju djecu poznatih osoba, ona to nisu birala. Ostavite ih na miru", riječi su podrške koje su joj fanovi uputili.

Podsjećamo, nedavno je poznata pjevačica proslavila 55. rođendan. Lopez već neko vrijeme nigdje nije spomenula svog supruga Bena Afleka (Affleck). Magazin People piše da se nije pojavio ni na njenoj rođendanskoj zabavi. Šuška se o njihovom razvodu, no par se još nije službeno oglasio. Nedavno su stavili na prodaju svoju vilu na Beveriy Hilsu, nakon čega su se sumnje pojačale. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.