M:TEL

Samsung telefoni sa sjajnim poklonima! Neka vaš izbor bude Galaxy AI

Uz Galaxy Z Fold6 ili S24 Ultra dobijate tri poklona, a uz Galaxy S23, S24, S24+ ili Z Flip6 dva sjajna poklona

Samsung telefoni sa sjajnim poklonima! Neka vaš izbor bude Galaxy AI. m:tel

Marketing

prije 2 sata 44 minute

Potražite ih u m:tel ponudi: Galaxy Z Fold6 ili S24 Ultra sa čak tri poklona ili Galaxy S23, S24, S24+, S24FE ili Z Flip6 sa dva super poklona!

Najtanji i najlakši Samsung Fold uređaj do sada, Galaxy Z Fold6 koristite kao obični telefon, a rasklopite ga kada vam je potreban veliki ekran sa snagom pravog računara. Pokreće ga fantastični Snapdragon® 8 Gen 3, što ga čini jednim od najbržih Android telefona na tržištu.

Najjači model S24 serije, Galaxy S24 Ultra je elegantan, snažan i prelijep. Sa najviše megapiksela na jednom pametnom telefonu i AI obradom, svaka slika koju uslikate predstavlja novi standard kvaliteta.

Odlučite se za Galaxy Z Fold6 ili Galaxy S24 Ultra i na poklon ćete dobiti sat Fit3, slušalice Buds3 Pro i fantastični tablet Tab A9+ 8/128 Wi-Fi!

Moćan i neodoljivo privlačan, Galaxy Z Flip6 je savršen spoj stila i robusnosti, daje snagu vrhunskog modela i korisničko iskustvo budućnosti, dok lako staje u svaki džep.

Kao nikada prije, na velikom ekranu telefona Galaxy S24 serije, koristite moćnu vještačku inteligenciju i snagu kamera koja vas neće nikada razočarati. Otključajte magiju uređivanja fotografije i učinite da svaka slika zablista.

Odlučite se za Galaxy S23, S24, S24+, S24FE ili Z Flip6 i na poklon ćete dobiti Fit3 sat i Buds3 Pro slušalice!

Uslov za poklone je registracija na Samsung sajtu, a ova ponuda traje do 3. novembra ove godine. Potražite svoj novi Galaxy telefon u m:tel ponudi, na rate i bez kamata!

Za više informacija pozovite 0800-50000 ili posjetite www.mtel.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.