LJETNA ŠPICA

Gdje odmaraju omiljene bh. voditeljice: So na koži, pijesak pod stopalima

Vanja Semić pokazala zavidnu figuru i poslala snažnu poruku. Od Lejle Durmo navikli smo na eleganciju

Šemić, Blagojević-Kokotović i Durmo: Zavidne figure. Instagram

29.7.2024

Sezona ljetovanja je u jeku pa su se tako i poznate bh. voditeljice već otisnule na morsku pučinu, neke čak i preletjele okean. 

I dok se sunčaju i odmaraju, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama izdašno dijele fotografije. Mnoge su se odvažile i pokazale svoje zavidne figure.

Bijeg od stresa

Vanja Semić, dugogodišnja urednica, voditeljica i jedno od zaštitnih lica TVSA, trenutno se opušta na plaži. Poznata je po svojoj top figuri već godinama. Odmor je započela prvo na olimpijskoj ljepotici Jahorini, a sada se na društvenim mrežama pohvalila figurom, a i idealnim bijegom od stresa.

Vanja Semić. Instagram

- Sve je šuplja svakako, opustite se i relaks, poručila je u opisu fotografije s plaže.

Od voditeljica BHT 1 televizije Lejle Durmo navikli smo na eleganciju ispred malih ekrana. Ovaj put i lijepa Lejla opustila se na plaži i pokazala svoju zavidnu figuru.

Lejla Durmo. Instagram

Dejana Rosuljaš već izvjesno vrijeme živi i radi na relaciji Sarajevo – Beograd. Svaki slobodan trenutak koristi da uživa u ulozi tetke. Tako i ove godine dijeli trenutke s morske obale sa sinom svoje sestre.

- So na koži, pijesak pod stopalima i omiljeno stanje uma - poručila je u opisu jedne fotografije.

Dejana Rosuljaš. Instagram

Voditeljica Nove BH Milica Blagojević-Kokotović uživa na crnogorskom primorju. 

Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju sa svojim voljenim muškarcem kako uživa u hladovini, a pokazala je i zavidno modno izdanje za plažu, koje joj naravno fenomenalno stoji.

Milica Blagojević-Kokotović. Instagram

Trbušni mišići

Nora Šahinpašić, voditeljica vremenske prognoze na OBN televiziji, uživa u ljubavi. Osvježenje je do sada znala pronaći u bazenu, a ljetni odmor je s dečkom iskoristila za boravak u Italiji. 

Nora Šahinpašić. Instagram

Njeno vrijeme tek dolazi, a zbog njene ljepote se vremenska prognoza gleda i van granica Bosne i Hercegovine.

Voditeljica BHT 1 televizije Zvezdana Stojaković odmarala je u Ulcinju i u Trogiru, te je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu.

Zvezdana Stojaković. Instagram

Najveću pažnju privukle su one na kojima pozira u kupaćem kostimu, a na kojima se mogu vidjeti njeni isklesani trbušni mišići.

Od Maldiva do Njujorka

Voditeljica N1 televizije Minela Jašar-Opardija voli i uživa u putovanjima. U septembru prošle godine poručila je da se želi vratiti na Maldive, gdje je uživala sa svojim suprugom. 

Minela Jašar-Opardija. Instagram

Ove godine u junu boravila je u Njujorku i svojim pratiteljima dijelila prelijepe kadrove na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.