FANOVI ZBUNJENI

Emili Ratajkovski objavila video u kojem se ljubi sa slavnom pjevačicom

Obje su objavile snimke i fotografije sa zabave

Manekenka i pjevačica bile prisne na zabavi. TikTok

E. Ag.

8.7.2024

Manekenka Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) nedavno je uživala na tradicionalnom događaju u Njujorku pod nazivom White Party, koji organizira biznismen Majkl Rabin (Michael Rubin). Tamo se družila s pjevačicom Kamilom Kabelo (Camila Cabello).

Obje su objavile snimke i fotografije sa zabave, a jedan video posebno je privukao pažnju njihovih fanova. Emili je objavila kompilaciju videa koje je snimila tokom večeri, a na jednom se ljubi s Kamilom.

Nakon što su vidjeli taj prizor, fanovi su zbunjeni jer im nije jasno radi li se o šali ili su njih dvije u vezi.

@emrata you know its a good night when you forget to do the follow up videos #whiteparty2024 @Camila Cabello @Grant Williams ♬ original sound - Emrata

- "Predivan ste par", "Kamila???", "Presladak poljubac", "Svi smo vidjeli taj poljubac", "Šta se događa?", "Jesu li one sad u vezi?" - komentiraju fanovi.

Kamila je u niz fotografija koje je objavila s partyja stavila i jednu na kojoj pozira s Emili, a manekenka joj se javila u komentarima i stavila emotikone srca.

Još nisu otkrile je li njihov odnos prijateljski ili više od toga. Emili je bila u braku sa Sebastijanom Birom Meklardom, ali su se razveli 2022. godine. Posljednji put je u javnosti viđena s Harijem Stajlsom (Harry Styles) početkom 2023.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.