LJETNJI AUTFIT

Savršena kombinacija kraljice Leticije prelijepo stoji svakoj ženi

Iako je poznata po tome što uvjek bira minimalistički make up, sada su se istakle roze nijansi sjenki koje su se savršeno slagale sa bojama na suknji

Kraljica Leticija. Instagram

I. B.

prije 2 dana

Kraljica Leticija (Letizia) je predstavila idealan ljetnji autfit, koji osim toga što stoji svakoj ženi, može da se nosi i u svakoj prilici.

Španski članovi kraljevske porodice primili su Čarlsa H. Rivkina, predsednika Udruženja za filmove, i Estelu Artačo Garsija-Moreno, predsednicu Fedisine, u palati u Madridu.

Za ovu priliku, kraljica Leticija, 51, odabrala je plisiranu suknju A kroja koju je uparila sa jednostavnom bijelom majicom i zlatnim sandalama.

Kraljica Leticija. Instagram

Kraljica Leticija je odabrala model sa potpisom brenda Hugo Boss, čiji cijena iznosi oko 270 eura, što je oko 540 KM.

Iako je poznata po tome što uvjek bira minimalistički make up, sada su se istakle roze nijansi sjenki koje su se savršeno slagale sa bojama na suknji, i rumenilo kojima je naglasila crte lica. Ona od asesoara nije dodavala ništa sem zlatnog prstena i minđuša.

Leticijina izdanje predstavlja savršeni ljetnji autfit, idealan za skoro svaku priliku. Bilo da vam treba elegantna opcija za posao ili nešto udobnije, za svakodnevne aktivnosti, plisirana suknja i bjela majica su idealna opcija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.