IMALI SU VJENČANJE GODINE

Nakon vjenčanja, Sofija Riči sa mužem se zaputila na luksuzan medeni mjesec

Osim u romantičnim večerama i kino večerima na plaži, par uživa i u vožnji biciklima

Sofija Riči i Elliot. Instagram

N. A.

1.5.2023

Nakon što je njihova svadba na jugu Francuske proglašena vjenčanjem godine, Sofija Riči (Sofia Richie Grainge) i njen suprug Eliot (Elliot) zaputili su se na ništa manje luksuzan medeni mjesec.

Par trenutno uživa na Maldivima, a Sofija na svom Instagram profilu redovno dijeli detalje s medenog mjeseca. Osim u romantičnim večerama i kino večerima na plaži, par uživa i u vožnji biciklima te u fudbalu. 

- Eliot nije svjestan da sam ja cijelu srednju školu igrala nogomet - našalila se kćerka pjevača Lajonela Ričija (Lionel Richie) prije nego što je objavila snimku kako ostavlja novopečenog supruga bez teksta svojim nogometnim vještinama.

Naime, Sofija je godinama bila prijateljica porodice Kardašijan (Kardashian), a stvari su se zakomplicirale kad je sa samo 18 godina prohodala s 15 godina starijim Skotom Disikom (Scott Disick), bivšim suprugom Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian). Tad je i njen otac Lionel javno priznao da je zabrinut zbog te veze.

- Užasno se bojim. Jesam li bio u šoku? Pa ja sam joj tata, što vam je - rekao je pjevač tada.

Veza je trajala tri godine, a nakon toga se Sofija na neko vrijeme povukla iz javnosti, sve do veze s Eliotom i potpune transformacije javnog imidža. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.