UPLOVIO U GLUMAČKE VODE

Voyage za "Avaz": Dolazim u Sarajevo i radujem se

Ostvario svoju prvu glumačku ulogu u seriji "U kliču" čije će dvije epizode pretpremijerno biti prikazane na Sarajevo Film Festivalu

Piše: N. Aj.

10.8.2022

Voyage: Igra Aljošu koji želi da se bavi boksom. Instagram

Regionalna muzička zvijezda Voyage, pravog imena Mihailo Veruović, uplovio je u glumačke vode. Prvo iskustvo ove vrste, a tumači glavnu ulogu Aljoše, koji želi da se bavi boksom u seriji "U kliču". 

Igra rame uz rame s glumačkim imenima poput Nikole Koje, Branke Katić, Sergeja Trifunovića, dok režiju potpisuje Danilo Bećković, a kreator i jedan od producenata je svima dobro poznati Miloš Avramović, reditelj "Južnog vetra".

Prve dvije epizode pretpremijerno će biti prikazane na Sarajevo Film Festivalu koji počinje 12. avgusta.

Voyage je za portal "Avaza" potvrdio da stiže u glavni grad BiH i da se raduje dolasku te da jedino što ga može spriječiti, ne daj Bože, je neka nezgoda.


- Da, dolazim u Sarajevo. Stvarno će mi biti velika čast, i da ulazim u taj svijet glume. Radujem se tome baš - kazao nam je Voyage.

Istakao je da je gluma jako težak posao.

- To sam shvatio kada sam dobio ovu prvu ulogu. Međutim, ispalo je da sam se snašao u tome jer sam imao idealne ljude pored sebe, zaista najveće profesionalce, od reditelja do glumačkih imena. Mislim da zbog toga nije bilo prostora za promašaj - rekao nam je Voyage.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.