PJEVAČICA

Ispovijest: Emina Jahović tužnom pričom rasplakala prisutne u studiju

Cijeli svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mjestu zajedno. Nikad. Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina, rekla je pjevačica

Jahović: To je život. Screenshot

E. Ć.

25.3.2022

Emina Jahović prilikom gostovanja na jednoj turskoj televiziji ispričala je svoju životnu priču koja je rasplakala prisutne u studiju. Pjevačica je odrasla u Novom Pazaru s roditeljima, bratom i sestrom. Emina je oca izgubila kada je imala 18 godina, a i dan danas o njemu govori s mnogo tuge i ljubavi. Kako je rekla, posebno je boli razdvojenost od porodice.

Cijeli svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mjestu zajedno. Nikad. Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. 

Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. Ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj sedam godina - rekla je Emina. 

Ona je rekla da uopće nije doživjela djetinjstvo, što je ganulo prisutne u studiju.

- Kad te život jednom dolje povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživjeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život - zaključila je Jahović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.