NAJAVE

Severina Kojić za "Avaz": Uskoro dolazim u Sarajevo

Regionalni mediji prenijeli su informaciju da je pjevačica navodno podigla kredit od 70.000 eura koje planira uložiti u turneju

Kojić: Sprema regionalnu turneju. Arhiv

Piše: A.HODŽIĆ

21.10.2019

Nakon što se na jednom frontu odvija prava drama u vezi sa zlostavljanjem njenog sina, pjevačica Severina Kojić najavljujući regionalnu turneju „The Magic Tour“, otkrila je da su pripreme za ovaj spektakl u punom jeku.

Uzburkala region

Pop diva nastupit će u svim većim gradovima regiona, od Sjeverne Makedonije do Slovenije. Za koncerte vlada ogromno interesiranje publike koja s nestrpljenjem očekuje da čuje sve detalje nadolazeće najspektakularnije turneje na ovim prostorima.

Iako je još mnogo toga obavijeno tajnom i ostavljeno kao iznenađenje do posljednjeg trena, otkriveno je da će produkcija nadmašiti sve do sada viđeno, kao i to da je odabrana ekipa vrhunskih umjetnika, među kojima posebno mjesto ima čak 25 plesača. Svi oni koji su pogledali prošlu Severininu turneju “Dobro došao u klub”, znaju koliku važnost Severina daje plesačima te koliko se i sama stopi s njima na pozornici.

Kontaktirali smo pjevačicu, koja nije bila raspoložena da govori o presici koja je uzburkala region prošle sedmice, ali je najavila koncert u glavnom gradu naše zemlje.

- Iduće godine je Sarajevo – kratko je izjavila za naš list pjevačica.

Kojić će najprije nastupiti u Spaladium areni u Splitu 16. novembra, a sedam dana poslije u Štark areni u Beogradu.

Estradni vrh 

Decembar je rezerviran za Arenu Zagreb, a taj koncert pjevačica je najavila simpatičnim videom na Instagramu. Potom njen karavan nastavlja ka Centru Stožice u Ljubljani.

Inače, pjevačica je na svom Instagram profilu napisala kako je Milan Popović navodno obećao Milanu Bandiću 50 miliona eura za grad te kako je tu informaciju pjevačici dao sam Bandić.

Regionalni mediji prenijeli su informaciju da je pjevačica navodno podigla kredit od 70.000 eura koje planira uložiti u turneju.

Mnogi su prognozirali pjevačicin krah nakon razlaza s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, tako da se pjevačica, uprkos problemima, odlučila vratiti u vrh estradnog neba.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.