VEZE

Detalji sa suđenja za razvod Ane Kokić i Nikole Rađena: Sudija je presudio i kome pripadaju djeca

Popularni par odlučio staviti tačku

Razveli se Ana i Nikola. Agencije

Avaz.ba

25.7.2019

Muzička zvijezda Ana Kokić i njen sada već bivši suprug, vaterpolista Crvene zvezde Nikola Rađen potpisali su papire za razvod braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Popularni par odlučio je staviti tačku na deset godina dug brak, kada su svoju odluku saopćili kćerkicama Nini i Tei.

Brakorazvodna parnica nije dugo trajala, s obzirom na to da su se Ana i Nikola dogovorili o sporazumnom razvodu.

Njih dvoje imali su jednog advokata, tačnije Rađen je angažirao svog pravnog zastupnika koji je precizirao sve detalje razvoda, a sve u dogovoru s Anom, koja je aminovala tu ideju. Kako tvrdi izvor blizak paru, njih dvoje su na Sud stigli nasmijani i raspoloženi, a sve je proteklo u najboljem redu.

- Ana je na Sud stigla sama, dok je Nikola došao u pratnji advokata. Najnormalnije su se pozdravili i ćaskali prije nego što je ih sudija pozvao da uđu. Zadržali su se kratko u sudnici, budući da je razvod bio sporazuman. Njih dvoje su potvrdili da ostaju pri tome da se razvode, kao i da se jedna i druga strana slažu sa svime što je precizirao advokat na papiru - otkrio je za ''Kurir'' izvor blizak paru.

Iako se mnogo špekuliralo o razlozima razvoda, Kokić i njen suprug stavili su tačku na informacije da je u braku bilo preljube te se oglasili zajedničkim saopćenjem u kojem su naveli da su njih dvoje ostali u odličnim odnosima te da mole medije da imaju razumijevanja.

- Ovim putem želimo da vas obavijestimo da smo poslije deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo donijeli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumijevanja za našu privatnost i privatnost naše djece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički odgajati naše kćerke - pisalo je u saopćenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.