SKANDAL

Nevjerovatno je šta je uradila sestra Megan Markl samo da bi zaradila

Večernji list

18.5.2018

Samanta Markl navodno je lagala da je doživjela nesreću dok su je progonili paparaci i tu lažnu informaciju prodala je tabloidima.


Samanta (Samantha), polusestra buduće britanske princeze Megan Markl (Meghan Markle), navodno je doživjela saobraćajnu nesreću u srijedu uvečer, u blizini svog doma na Flor idi.

U nesreći je slomila zglob i ima frakturu koljena i tvrdi kako su paparaci krivi što je doživjela nesreću jer je u pokušaju da ih izbjegne izgubila kontrolu nad vozilom. Međutim, ovaj slučaj dobio je sasvim novi i neočekivan zaplet jer policija tvrdi kako ne mogu pronaći dokaze da su Samantu pratili paparaci i da su oni krivi što je doživjela nesreću, piše "Daily Mail". 

Policija je ispitala i novinara TMZ-a koji je prvi objavio informaciju o navodnoj nesreći i fotografiju Samante Markl u bolnici.


Policija sumnja u cijelu priču jer novinar ne zna u kojoj bolnici je Samanti pružena pomoć, a na ulici u kojoj se navodno dogodila nesreća nisu pronašli nikakve dokaze da je bilo sudara. "Daily Mail" kontaktirao je nekoliko vodećih fotoagencija i sve negiraju da su taj dan pratile Samantu Markl. Otkako je njena polusestra objavila vjeridbu s britanskim princem Harijem, Samanta pokušava na sve načine da ocijeni Megan, prenosi "Večernji list".

Okrivila je Megan za finansijsku propast njihovog oca, bila je ljuta što nije pozvana na vjenčanje, krivi Megan za sve, a zapravo pokušava da zaradi na imenu svoje sestre i očito je spremna i da lažira saobraćajnu nesreću da bi informacije prodala tabloidima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.