BILO JE NEPRIJATNOSTI

Mladi glumac (28) opisao snimanje vrućih scena sa duplo starijom Nikol Kidman: "Popio sam viski, bilo je neprijatno"

U nekim trenucima tokom snimanja razmišljala sam da više ne želim da doživljama orgazme, rekla je Kidman

Isječak iz filma. Screenshot

A. O.

prije 4 sata 56 minuta

Film pod nazivom "Babygirl" u kom glavne uloge tumače Nikol Kidman (Nicole, 57) i Haris Dikinson (Harris Dickinson, 28), iako još uvijek nije ni prikazan izazvao je dosta pažnje zbog teme koju obrađuje.

Naime, nakon što je Kidman ispričala doživljaj sa seta i priznala kako je u nekim trenucima tokom snimanja tražila pauzu zbog intenzivnih erotskih scena, rekavši da je bila "napaljena", mnogi su željeli saznati šta se događalo, a sada se te priče dotakao i glumac.

Plesao go 

Otkrio je kako mu je bilo neprijatno da snima neplaniranu intimnu scenu u kojoj je morao da pleše go uz pjesmu Džordža Majkla (George Michael) bez prethodne probe, te je istakao da ga je bilo sramota, piše Daily Mail.

- Rediteljica Halina Reijn pustila je pjesmu i rekla: "Samo pleši." Tako da sam zaplesao. Prije toga sam popio malo viskija. Ali bilo je neprijatno - govori, a Kidman opisuje kao srdačnu osobu.

- Ona stvara atmosferu na setu i čini da se svi osjećaju prijatno, ranjivo i duhovito, jer je izuzetno hrabra - rekao je.

Kasnije je dodao kako ekipa sa seta olakšava snimanje erotske scene. Puno su im pomogli savjetima i ne prekidaju snimanje intimnih scena.

- Koordinator intimnosti pomaže u definisanju šta je prijatno i šta odgovara viziji filma, a sve se odvija vrlo pažljivo kako bi se stvorila autentična scena - rekao je za Variety.

Zahtjevne scene

Nedavno je Kidman priznala da su scene sa Harisonom Dikinsonom i Antoniom Banderasom, koji glumi njenog supruga, ponekad bile previše zahtjevne.

- Postojala je ogromna količina dijeljenja i povjerenja, a zatim i frustracije. Bilo je kao: "Ne diraj me." U nekim trenucima tokom snimanja razmišljala sam da više ne želim da doživljama orgazme. Nemojte mi se približavati. Mrzim da radim. Ne znam da li želim da me više iko ikada dodirne. Dosta mi je. To je bilo prisutno sve vrijeme tako da je izgledalo skoro kao sagorijevanje - rekla je za The Sun, prenosi NajŽena.

Inače, rediteljica je dobila inspiraciju iz filma "Niske strasti" Šeron Stoun (Sharon Stone) i Majklom Daglasom (Michael Douglas), kao i priča o ženi koja "nikada nije iskusila seksualno zadovoljstvo" tokom 25 godina braka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.