NJEGUJE PRIRODAN IZGLED

Pamela Anderson primila nagradu važnu za žene: Očarala elegantnim izdanjem bez imalo šminke

Poslije nekadašnjeg statusa seks-simbola, koji je imala decenijama, očigledno živi novu eru

Pamela Anderson - Avaz
Pamela Anderson - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ag.

prije 14 sati 3 minute


U Njujorku su sinoć dodijeljene nagrade "Glamour Women of the Year" (Glamurozne žene godine), a jedna od dobitnica je i Pamela Anderson. Glumica se pojavila u izuzetno elegantnom izdanju, vjerna svom stilu posljednjih mjeseci- bez šminke.

Glumica i aktivistkinja, nekadašnja čuvena čuvarka plaže ima 57 godina i jasan stav da u ovoj životnoj dobi posebno želi da njeguje prirodan izgled.

Na glamuroznoj večeri izgledala je vrlo stilizovano u tirkizno zelenoj haljini čiji su rukavi prelazili u plašt do poda, a dekolte je bio raskošan zahvaljujući srebrenkastim biserima.

Pamela poslije nekadašnjeg statusa seks-simbola, koji je imala decenijama, očigledno živi novu eru. Sa novim izgledom bez šminke debitovala je tokom Sedmice mode u Parizu u septembru 2023., a sve dalje je nastavak toga. Po nagradama koje dobiva, reklo bi se da joj ide od ruke.

Primajući nedavno prestižnu nagradu, holivudska zvijezda je rekla da je konačno pronašla "slavni i nesavršeni novi put" u svom životu, nakon što je okrenula novi list i ponovo otkrila svoju strast prema glumi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.