EMI NAGRADE

Glumice čija je ljubav šokirala Holivud zajedno na crvenom tepihu: Otkrile čudan detalj iz veze

Razlika u godinama je poveća, ali Sara i Holand već dugo njeguju svoju ljubav

Sara Polson i Holand Tejlor. AP

E. Ag.

prije 4 dana

Nekome je 76. dodjela Emi nagrada odlično išla u prilog, ali ne samo po pitanju modnog pokazivanja.

Glumica Sara Polson (Sarah Paulson) došla je sa svojom dugogodišnjom partnericom, legendarnom glumicom Holand Tejlor (Holland Taylor) i osvojila crveni tepih.

No, iako su par, ovo je idealna prilika da imaju savršene zajedničke fotografije s "dejta na Emiju". Sara i Holand su izgledale samo kao koleginice koje su se našle slučajno u isto vrijeme na ovom prestižnom događaju.

Kada su 2015. godine ozvaničile svoju vezu, poslije prvih nekoliko "talasa u medijima" njihova ljubav nije bila ništa što odvlači pažnju skandalima, svađama i slično. Naročito jer se trude da svoju sreću zadrže za sebe.

Na sinoćnjoj dodjeli Sara je blistala u kraljevsko plavoj toaleti, dok je njena druga polovina odabrala bijeli komplet.

Također, otkrile su kakva je "organizacija" njihove veze, a mnogi su iznenađeni činjenicom da ne žive zajedno, jer žele neku vrstu privatnosti.

- Kada kažem da ne živimo zajedno, mislim na to da nemamo zajednički dom. Ali smo često zajedno, nekad u jednom, a nekad u drugom stanu. Dakle, živimo zajedno, ali ne živimo zajedno, razumijete? Mislimo da su ljudi to shvatili kao da se viđamo jednom mjesečno, a to nije slučaj - navode glumice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.