MOSTRA 2024

Bitka parova u Venecijanskom crvenom tepihu

Dvojica glumaca, još uvijek šarmantni kao i uvijek,svojm harizmom je bio glamur zagarantovan!

Džordž Kluni i Bred Pit. Instagram

I. B.

4.9.2024

Poput dvoje nestašne "djece", Džordž Kluni i Bred Pit unijeli su dašak ludila na 81. izdanje Venecijanskog filmskog festivala. Na svoj prvi nastup, dva najbolja prijatelja stigla su čamcem na Lido. Ljetna odjela, sunčane naočare i holivudski osmjesi i Venecija je zapaljena.

Nakon što su izazvali haos na konferenciji za novinare za film "Vukovi" , Bred Pit i Džordž Kluni su se potom pomešali sa fotografima na crvenom tepihu, stvarajući opšte uzbuđenje. Dvojica glumaca, još uvijek šarmantni kao i uvijek,svojm harizmom učinili su da je glamur bio zagarantovan!

Džordž Kluni. Instagram

Dva para su se sastala u Veneciji, na Mostri. U svom najfinijem ruhu oduševili su fotografe i publiku, osjetljivu na vizije njihovih holivudskih “ljubavnih priča” sa akcentima nezaboravne "dolce vita". A jedna od priča počela je daleke 2013. godine kada su se putevi Džordža Klunija i Amala Alamudina ukrstili, u Lagliju, kod jezera Komo. Od ove ljubavi na prvi pogled, dvoje zaljubljenih nikada se nisu ohladili. U braku od 27. septembra 2014. godine, par su roditelji blizanaca: Ele i Aleksandra, rođenih 6. jula 2017. Zajedno se redovno pojavljuju u javnosti, kao na primer tokom premijere filma „Dečaci u čamcu” u Los Anđelesu, u decembar 2023 .

Sa svoje strane, Bred Pit je neko vrjeme lutao prje nego što je 2022. godine upoznao mladu dizajnericu nakita Ines de Ramon. Bio je u vezi sa arhitekticom Neri Oksman, zatim manekenkom Nikol Poturalski, konačno je potragu završio u zagrljaju bivše supruge glumca Paula Vesleja i pronašao sreću i stabilnost. 15 godina mlađa od njega, mlada žena je uspjela da vrati povjerenje u ljubav Bredu Pitu, u njegovim teškim trenucima maratonskog razvoda od Anđeline Džoli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.