VELIKE LJUBAVI

Bio je opsjednut njom, a ona mu je zdrobila srce

Tužan trenutak kada je glumac Edrijen Brodi ugledao bivšu s njenim sadašnjim mužem

Edrijen Brodi. Instagram

I. B.

prije 2 dana

Prije dva mjeseca, sudbina je htjela da se putevi ukrste nekada najpopularnijem paru Holivuda, a tada je navodno nastao snimak za koji fanovi oskarovca kažu da pokazuje "pogled u koji staje sva tuga svijeta".

Met Gala jedan je od centralnih modnih događaja u godini, pa se snimci s ove tradicionalne gala večeri godinama kasnije dijele na društvenim mrežama, a ovogodišnja je donijela mnogo uzbuđenja.

Na crvenom tepihu ispred njujorškog muzeja Metropolitan vidjeli smo veliki broj poznatih ličnosti iz raznih sfera, pa su se tako putevi ukrstili i ljudima koji su nekada bili u ljubavi. Kendal Džener mimoišla se s bivšim dečkom Benom Simonsom i Bed Benijem (s kojim se, doduše, kasnije pomirila), bili su tu i Džud Lou i Sijena Miler, Rozalija i Ro Alehandro...

Edrijen Brodi sa suprugom. Instagram

Ipak, ovih dana se TikTokom širi snimak zvijezda koje su tako davno bili zajedno da su mnogi to zaboravili – konkretno snimak na kom oskarovac Edrijen Brodi navodno posmatra svoju bivšu vjerenicu Elsu Pataki u zagrljaju australijskog glumca Krisa Hemsvorta, njenog današnjeg supruga.

Koliko je poznato, oni se nisu vidjeli 15 godina, a na snimku koji je popularan na pomenutoj mreži navodno ju je ugledao dok je Elsa grlila svog supruga i oca svoje djece. Ne zna se je li Brodi zaista snimljen kada je naišla španska glumica, a njegovi fanovi komentarišu da je to moguće jer je izgledao vrlo tužno. Iako obično ne govori o svom privatnom životu, Edrijen je bio toliko zaljubljen da je na sav glas pričao o svojoj sreći. Kako je glumac svojevremeno ispričao, Španjolka i on upoznali su se preko Džuli Adams, njihove učiteljice za dijalekte.

- Prvi put kad sam je ugledao, bilo sam potpuno opčinjen. Rekao sam Elsi kasnije da mi je bilo vrlo neprijatno jer je bila toliko lijepa, divna i slatka. Postao sam vrlo svjestan sebe - priznao je on tokom njihove ljubavi za magazin Hello!.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.