BROJNI PROBLEMI

Prepoznajete li ovu glumicu: Evo šta se s njom desilo

U psihijatrijskoj bolnici bila je i u martu ove godine kada je viđena kako sama i gola luta gradom

Doživjela mentalni slom. OK magazine

Dž. R.

prije 2 dana

Amanda Bajns (Bynes) osvrnula se na svoju depresiju u novoj Instagram priči.

- Udebljala sam se preko 9 kilograma u proteklih nekoliko mjeseci zbog depresije. Sada mi ide mnogo bolje i naučila sam da radim suprotne radnje kada mi se ne da vježbati ili da jedem zdravo. Trenutno imam 73 kilograma i želim da se vratim na 50, zaključila je Bajns.

Propali podkast

Pokrenula je bila sopstveni podkast, ali ga je kasnije prekinula. Istaknula je da iako podkast ide jako dobro ipak će napraviti pauzu jer nije uspjela da ugosti koga je htjela. Cilj joj je bio dovesti Džeka Harlova (Jack Harlow) ili Drejka (Drake) te planira jednog dana ako se ta mogućnost ostvari nastaviti sa snimanjem.

Podsjećamo, glumica je upadala u više nemilih situacija koje su dospjele u javnost poput vožnje u pijanom stanju, dva sudara i bjekstvo i vožnja sa suspendovanom dozvolom. Ukupno, Bajns je učestvovala u sedam saobraćajnih nesreća u 2012. godini.

Brojni problemi

Također je bilježila svoj život i mračne unutrašnje misli na "Tviteru" u to vrijeme koje su bile između ostalog i rasne prirode, a kasnije se izvinjavala zbog istih. Inače, Bajnes pati od bipolarnog poremećaja i ranije je konzumirala razne opijate. U psihijatrijskoj bolnici bila je i u martu ove godine kada je viđena kako sama i gola luta gradom. 

Jedna od stvari koje su utjecale na njen nervni slom je i afera sa producentom na Nickelodeonu, Den Šnajderom (Dan Schneider), koji je optužen za pedofiliju na setu od strane brojnih glumica koje su to doživjele dok su glumile u mlađim danima.

Amanda Bynes prije transformacije. Facebook

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.